Ja, idag var sista föräldraträffen. Känns trist! Hade önskat det var fler ggr och lite tätare än bara en gång i månaden. Det är ju speciellt nu dom små har nytta av varandra. En som redan kryper tex.. Nåt för vår tös att lära sig härnäst. Dock är hon redan på god väg, men ändå! Vi har haft en bra grupp iaf, jag är nöjd! 

Efter träffen tog vi en sväng inne på Åhléns. Jag behövde en liten springform, men vi gick även förbi barnkläderna där det var rea. (Woho!) Fick bli lite smått o gott till lillfröken! 

Efter lunch var det dags för fröken att sova, och håll i er nu - men hon sov i två timmar! Jag med, haha! Men jisses, jag minns inte ens när hon sov två timmar senast. Jobbigt att träffa andra barn tydligen! Och att jag också kunde somna så lätt beror på att jag inte känner mig helt kry. Men vägrar släppa fram nåt skit när vi har så mkt att stå i. Sjuk kan jag vara nån annan gång, när det finns tid för det. :p 

Imorgon ska jag svänga ihop den tredje cheesecaken som vi ska ha på Mayas namngivning på lördag, och Robin ska förbereda all mat hos hans mamma där vi ska vara. Fullt upp! 

Nu - film! 

Tjing! 

8,6 kg kärlek! ❤️ Önskar att du var sådär glad hela tiden! Den här separationsfasen du går igenom och har gjort i ett par veckor börjar gå mig på nerverna. Tur du är så jäkla söt, annars hade jag sålt dig för länge sen 😂