Vilken härlig dag vi hade igår! Jag blev dessutom lite rörd både en och två ggr. Det var så otroligt härligt att se det där lilla människorbarnet (ja, Maya alltså) leka med tre äldre barn. Och hon hade såå roligt! Dom åkte rutschkana, lekte i sanden, sprang fram och tillbaka, sparkade boll och bara var! Insåg att jag längtar lite extra till vår lilla nedkomst i November och hoppas att dom kommer ha lika roligt ihop när dom blir lite äldre. Om man bortser från syskonbråken som varar i ett antal år, hehe. 

Nåväl! Dagen började iaf med en väldigt försenad födelsedagsfika hos Emma! Barnen lekte lite lätt och fikade gött! Sen framåt lunch gick vi hemåt för att äta innan vi mötte upp R's f.d. kollega från Örebro! Ja, både han och hans familj var ju med såklart. Dom kom redan i fredags med husvagnen som dom parkerade på Djulö Camping. Faktiskt en väldigt mysig camping, har själv "campat" där som liten. :)  

Oh well. En tur på marknaden blev det innan vi åkte ner till husvagnen för fika och skitsnack medan alla barnen lekte för fullt. Sen körde vi på med grillat också när vi ändå var där! Sent blev det också.. Maya höll igång heeela tiden och somnade på några minuter när vi kom hem, 22.30! 😂 

Mkt text blev det, men så hade vi även en riktigt bra dag! Även om Kholms marknad skulle behöva lite uppstryrning med vissa saker.. 

Nehe! Nu ska vi äta frukost efter en härlig sovmorgon! 

Tjing! 






Kommentera

Publiceras ej