Igår var en konstig men bra dag. Konstig pga sommartiden. Jag blir alltid så snurrig i bollen när vi ställer om klockan, och speciellt till sommartid! Ännu mer snurrig då vi äntligen fått till en bra rutin och så var jag tvungen att tänka om med hennes läggning på kvällen. 

Längtar till vi beslutar att sluta med omställningen! Det är ju inget vi behöver längre så som arbetena ser ut numera.. 

Oh well. Annars var det en bra dag! Vi hade bestämt oss sen innan att vi skulle ta bilen till R's mamma ist för att promenera som vi annars gör, dels för att lilltjejen fått panik i bilen dom senaste ggrna så vi var tvugna att se om det släppt och sen för att vi skulle handla efteråt. Och det gick ju hur bra som helst. Hon somnade till och med! 

Passande eftersom det inte var något vidare promenadväder heller! 


Efter vi kommit hem därifrån så stod matlagning på R's schema och lite eftermiddagsbus på mitt. Helt plötsligt när vi skulle äta så började lilltjejen skratta - högt - när hon tittade på mig! Ååh vad glad jag blev! Så glad att jag började gråta, haha! 

Hon har gett små hintar ett tag, och även skrattat till lite grann i badet men det här var mkt mer tydligt! 💞 Underbart! Får se när nästa gång blir av! 


Nu ligger hon i min famn och sover. Hon vägrade babysittern som annars duger så nu sitter jag fast ett tag! 

Mysigast hos pappa! 
Spexarn! 😘