Det har jag varit bestämd med från början. Så fort den lilla damen börjar förstå innebörden av nej ska det användas! Gärna lite innan så det börjar finnas med i tankarna.. Det jobbiga är bara att använda nej i praktiken. 😂 

Jag känner mig som en enda stor upprepningsmaskin. Nej - bra - nej - bra Maya - nej Maya! Osv.. Meen jag tror och hoppas att det för något bra med sig. Jag vill att lilla fröken ska lyssna på oss och förstå när hon gör fel eller gör något som är farligt. 

Exempel nr 1 är spegeln här hemma.. Den är fantastisk att slå på! Men det kan ju även bli farligt. Om den på något sätt skulle hoppa ur sitt fäste t.ex eller gå sönder! Så där är jag noga med att säga nej och samtidigt säga att det är farligt. Medan exempel nr 2 handlar om den förbaskade sladden till modemet. Den är inte farlig men det är ju lite halvsurt när R skypar med sin chef och det bryts pga att sladden är utdragen helt plötsligt, haha! 

Såklart blir det ju extra intressant dessvärre! Men det får vara så.. Till slut förstår hon! 

Nåväl.. Det var ju rätt ointressant läsning. ;p 

Nu sover lillfröken och så fort hon vaknar så ska vi gå till min mamma. Jag har lovat för att baka cheesecakes till hennes o min brors "födelsedagsfest" så det är precis vad jag ska roa mig med medan lillebror o mamma går ner på stan. Med Maya! 

Tjing! 

Lika filmintresserad som sin far! 👌🏼